Dejan Stanković

Home / ZAVISNOST OD KOCKANJA / Dejan Stanković

Dejan Stanković

DEJAN STANKOVĆCdirektor je firme HERC TIME iz Novog Sada koja se bavi edukacijama na temu patološkog kockanja.

DEJAN STANKOVIĆ Napisao je tri knjige koje se bave temom kockanja roman ,, Ulog“ koji je izdat 2005. god, edukativni priručnik ,, Patološko kockanje-uzroci i posledice“ izdata je 2007. i roman ,, Zbogom kockanje“ izdat 2009. godine kroz različite aktivnosti u oblasti NVO sektora održao je mnoge tribine, radionice, savetovanja, preko 200 medijskih nastupa.

Već petnaest godina Dejan Stanković se neprekidno bavi  savetovanjem članova porodice i pomaže ljudima iz celog regiona-Srbije, BIH, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije da prevaziđu problem patološkog kockanja. Pored rada uživo radi sa klijentima iz celog sveta putem online kontakata. Veliki je uspeh u odvikavanju od kockanja, i brojni zadovoljni klijenti to potvrđuju svojim zahvalnostima.

Firma ,,Herc Time” postoji od 2013. godine, pre toga je postojao ,,Fond Herc” (2005-2013), koji je bavio istom tematikom. Mnogobrojne škole se javljaju zbog svojih problema sa učenicima, pruža im se adekvatna podrška, a film o kockanju koji je urađen na njegovu inicijativu i scenario dostiže neverovatan broj preko 600.000 pregleda na youtubu. Na kanalu Herc Time svakodnevno pruža podršku porodicama i osobama koje se kockaju kroz kratke i interesantne poruke.

Dejan Stanković je autor prvog dokumentarno-igranog filma ULOG koji je snimljen 2016. godine.

Ovaj film posvećen je svima koji su zavisni od kockanja. On je preventiva mladima da znaju kako kockanje može uništiti njihove živote i živote članova porodice.

U filmu se pojavljuju sagovornici iz BIH i Hrvatske. Oni su uz pomoć Dejana Stankovića i njegovog psihološkog tima rešili problem sa kockom.

Dejan Stanković

Comments are closed.

Call Now ButtonPozovi