Roman ULOG

Home / Roman ULOG

Roman ULOG

Roman Ulog  Dejana Stankovića objavljen 2005. godine. Roman o kockanju ULOG  Napisan je po istinitoj životnoj priči Dejana Stankovića. Roman ULOG će vam pomoći da sagledate dubinu problema sa kockanjem u kome se nalazite. Takođe, da vas motiviše u donošenju odluke da prestanete da kockate. Knjiga je napisana po životnoj priči autora. Roman ULOG predstavlja prvi roman u našoj zemlji koji na interesantan način predstavlja prelazak od igre i zabave u veliki životni problem. Na interesantan i upečatljiv način sa posebnim stilom i lakoćom u pisanju roman vas vodi kroz početke i teške trenutke u životu kockara.

Roman Ulog pretočen je u dokumentarno-igrani film, a za vas je na Youtubu audio verzija romana, koji čita naš poznati glumac Petar Strugar. Na  linku ove stranice.

,,Vraćao sam kompletan celonoćni film i pokušavao da prodrem u njegovu suštinu. Tokom cele noći su izašle samo dve jedinice, ova u poslednjem okretanju ruleta je bila treća. Obično se kaže da je treća sreća, ovo je bila čista nesreća. Da li je naš susret bio plod puke slučajnosti ili ne? Da mi je ovo neko nekad pričao, naravno da ne bih poverovao kao što ni meni niko neće verovati.

Znali smo se tek jednu noć, ustvari, nismo se ni znali, proveli smo nekoliko sati u istoj igri, za istim stolom, a postao mi je draži i bliži od skoro svih koje sam poznavao. To nešto njegovo nevidljivo koje sam samo ja imao priliku da osetim noćas dalo mi je neverovatnu snagu. Osećao sam njegov novac u svom džepu, nekako mi je bio težak. Imao sam tri hiljade i šesto evra, njegovih para dobijenih u zamenu za njegov život, i mogao sam još danas da ih uložim na neki singl meč jer ovo kolo je bilo prepuno dobrih kvota i derbi mečeva, ali nisam hteo. Nisam mogao, čaša se konačno prelila i bilo je dosta! I previše! I baš tada, tog famoznog jutra, odlučio sam da nikad više neću da se kockam. Nikad, i ni po koju cenu. Dugovao sam to svima, i sebi, i Ani, ali od noćas i Direktoru. „- deo romana Ulog

Roman Ulog

https://www.kockanje.net

Comments are closed.

Pozovi