PREPORUKE KLIJENATA

Home / PREPORUKE KLIJENATA

PREPORUKE KLIJENATA

Preporuke klijenata su nam veoma važne. Ove preporuke su napisali klijenti koji su prošli uspešno Program za odvikavanje od kockanja. Nekoliko preporuka dobili smo mailom od roditelja. Na kraju edukacije radi se evaluacija uspešnosti, tako da klijenti sami pišu šta im je bilo važno i bitno.

*************************************************************************************************

Dragi Dejane i celokupni Herc Team,                                   

Prosto ne postoje reči kojima se može opisati olakšanje kad vam se dete otrgne iz kandži kocke. Posle nekoliko godina lutanja i probanja raznih metoda da pomognemo našem sinu da se otarasi  zavisnosti od kocke, pokucali smo na vrata Herc Time-a.Tada počinje naše putovanje ka lepšoj i svetlijoj budućnosti.  Ovaj divan i stručan tim ljudi se jako predano i ozbiljno bavi problemom sa kockanjem.Moj sin ne samo da se otarasio kockanja, vec je postao i bolji, smireniji, osećajniji mladi čovek. Ja sam osetila da mi se moje dete vraća posle dugog i mučnog putovanja. Mir koji on i cela porodica sada ima, prosto nema cenu.

*******************************************************************************************

Dejana smatram svojim spasiteljem. Bez njega moj život ne bi imao smisla i bio bih zauvek zakopan u kockanju. Kockao sam se dugo iz zabave. Par godina sa društvom od svoje 16. godine. Krenulo je sa automatima, pa kladinica, a za rulet sam otišao sam . Već sam tada nakon nekoliko klipova na Dejanovom youtube kanalu. Počeo sam da gledam kada bih se ujutru vraćao iz kazina onajo jadan , nikome nisam smeo reći gde sam i šta radim celu noć. Devojka me ostavila. Imao sam 26 godina roditelje koji nisu znali ništa, samog sebe nisam imao. Kocka me je pojela, imao sam 47 kg… Kupio sam video edukaciju i to mi je promenilo život. Da mije neko to rekao ne bih mu verovao. Totalno sam se promenio. Ne kockam se godinu dana. Hvala mu mnogo na svemu, i samo mogu da poručim svima koji je veruju da edukacija radi. Nikada ne bi verovali dok ne probate. Veliki pozdrav od mene.

Marko

*******************************************************************************************

ŽIVOT U KANDŽAMA KOCKE NIJE ŽIVOT!!

I sada dok ovo pišem vraćaju mi se neke situacije koje smo prožoveli. Ne daj bože nikom. Zato je ovaj program tako neprocenjiv. Zauvek zahvalna Adamova mama. Veliki pozdrav.  Maša 

*************************************************************************************************

Želim da pošaljem poruku svima koji imaju problem sa kockanjem žele da ga reše a da ti niko ne zna. Moji roditelji uopšte nisu svesni u kakvom sam ja bio problem. Bilo mi je teško da im kažem, nisam smeo da im uopšte kažem da sam dužan. Kupio sam Dejanovu video edukaciju koja košta 300 eura i odmah sam je pogledao. Ne mogu da verujem da me je samo ta edukacija stopirala. Gledao sam nekoliko puta, i od tada, a ima više od godinu dana, na pamet mi ne pada da se kockam.

Ja prvi nisam verovao u to da neko može da mi pomogne, a kamo li da mi pomogne video edukacija. Posle sam čuo da je svima koji su kupili pomogla. Prosto da čovek ne poveruje u to. Zato sam se odlučio da vam ovo napišem. Ako neko čita ko je u situaciji kao što sam ja bio, da ne sme da kaže roditeljima, ili ako čitaju devojke, majke, sestre ja samo mogu da vam poručim – Kupite video edukaciju ni slučajno se nećete pokajati. Ja sam potrošio mnogo para na kocki. Sada tek vidim da sam samo ove pare dao za pravu stvar. Život mi se promenio!

Mnogo hvala Dejanu i podrška svemu što radite od mene! Ja sam Slaven imam 26 godina i nemam više problema sa kockanjem. Na pamet mi ne pada da se kockam, a ko je u problem dobro zna kroz šta sam sve prolazio i šta mi je sve padalo na pamet.

************************************************************************************************

Preporuke klijenata- Kada sam došao nisam imao volje za ništa, došao sam bukvalno pod ultimatumom supruge. Kako je vreme prolazilo sve se promenilo, i uvideo sam da ovde mogu da rešim svoj problem sa kockanjem. Sada na kraju programa od 12 dana mogu da kažem da pored toga što na kockanje više uopšte ne gledam kao pre, meni se promenio i ceo život. Sve tegobe koje su me mučile u dubini duše su nestale, i prestao sam da mučim samog sebe. Najviše mi je odgovaralo u programu to što se radi na principu slobode i dogovora, a ne bilo kakve zabrane. Meni je lično prijalo i druženje van kancelarije i prostorije za rad. Video sam koliko sam dugo bio u svom lavirintu i koliko ništa drugo nisam primećivao. Veoma mi je značio i izlet na Paliću na koji smo išli. Mi od kocke ne vidimo stvari koje su ispred nas.

POLAKO MI SE OTVARAJU OČI! 

*************************************************************************************************

Preporuke klijenata  – Na Program odvikavanja od kockanja došao sam sumnajući da mi više neko uopšte može pomoći. Već sam probao sve i bio kod nekoliko vrhunskih psihologa koji su mi rekli da se to ne leči, i da oni neće samnom ni da pokušavaju. Bio sam razočaran u sve. Za samo nekoliko dana potpuno mi se suzbio nagon za kockanjem, kao nikada u životu. Takođe sam uspeo da podignem kvalitet svog života na nivo na koji nikada nije bio u mnogim segmentima. Program se sastoji od učenja mehanizama za odbranu od kocke, edukacije i psihoterapije. Za mene lično svaki deo programa je dragocen i sva znanja koja sam naučio moći ću da upotrebim u svakodnevnom životu. HVALA puno na svemu!
J.K.

*************************************************************************************************

Preporuke klijenata- Izuzetno sam zadovoljan programom. Moje stanje i fizičko i psihičko se potpuno promenilo posle samo dva dana, da se to ne može rečima opisati. Ja kada sam došao bio sam na rubu života u svakom smislu. Nisam uopšte više znao šta sa sobom da radim, ni gde da idem, ni ko da mi pomogne. Mislio sam da je nemoguće da se ja mogu izvući. Ovo je pravo čudo, i preporučio bih svima koji ne veruju da dođu i uvere se da je moguće. Nemojte sebe da zavaravate, kao što sam i ja radio. Vreme vam samo pogoršava situaciju i sve više tonete u dugove. Na kraju nećete ni moći da se izvučete. Nemojte da čekate kraj, uradite nešto za sebe.

ŽIVOT NEMA CENU!                                                                                                                               D.K.

*************************************************************************************************

Preporuke klijenata-Toplo preporučujem svima koji imaju problem sa kockanjem da se odmah jave i krenu da ga rešavaju. Ne pitajte za razloge, i načine na koji sam ja uspeo da rešim problem, bitno je da sam ga rešio! Ja nisam ni mislio da imam problem sa kockanjem, ali na kraju sam video da pogrešno mislim. Verujte 100% programu i ponašajte se u skladu sa tim i garantovano ćete uspeti!

M.M.

*************************************************************************************************

Pismo majke- preporuke klijenata

Već se dugo spremam da napišem komentar, ali nemam vremena što nije u redu. Uglavnom smo spremni kritizirati sve što je loše a kad netko dobro radi svi šute i nitko da ga pohvali. Ja želim od svog srca pohvalim Dejana Stankovića za njegov rad i za to to je pomogao mom sinu da stane na drugu stranu i prestane s kockanjem. Ja sam mislila da njemu nema pomoći. Vodili smo ga kod naših psihologa, pio je neke lijekove na kraju ali bolje nije bilo. Sve mu je bilo gore i gore i sve je više i više kockao, da na kraju po dva dana nije izlazio iz kockarnice. Fakultet zapostavio, društvo ga nije zanimalo, djevojke nikako. Ma doslovno živio je samo za kocku. Mi smo mu vraćali dugove dok smo imali šta da prodamo, zadužili se maksimalno ni to nije pomoglo. Svaki put bi rekao neće više samo da vrati dug, i opet ista priča. Nisam vjerovala ali već poslije dva dana kod Dejana bio je drugi čovjek. Kakva je to energija i što su oni radili ja ne znam, samo znam da je njemu bilo sve bolje i bolje i kad se poslije deset dana završio program i vratili smo se kući, nitko ga nije poznao. Promjena je bila nevereovatna za sve u našoj familiji. Mi živimo u malom mjestu, iz ugledne smo obitelji svi nas poznaju, ne bih sada da navodim mjesto. Nitko nije znao da on ima problema s kockanjem i da je to njegov glavni problem. Ni sada nitko ne zna gdje smo mi bili i zašto se moj sin promijenio. Nastavio je s fakultetom, nastavio je sa sportom, koji je bio prekinuo. Nadam se da će uskoro i djevojku naci
Samo želim reći nemojte čekati ako imate problem odmah ga rješavajte dok ne bude bilo kasno. Za Dejana sve pohvale, on je posvećen svima i kad se netko javi na telefon da samo nešto pita on svima odgovori i posavjetuje.
Malo je takvih ljudi!

*************************************************************************************************

Preporuke klijenata- U programu Herc Tajma  bio sam 6 meseci a i sada nekoliko puta godišnje odem  u Novi Sad kod Dejana Stankovića, on je predstavljao moje svetlo na kraju tunela. Često se setim našeg prvog susreta, čaše koka kole i kožne fotelje, rumenog lica moje supruge i Dejana čoveka koji uliva poverenje, ali nikako nisam slutio da će mi ovaj susret promeniti život.

Moji problemi počinju sredinom devedesetih godina, kada sam se prvi put susreo sa poker i slot aparatima. Svirao je lepu melodiju bio je blještavog ekrana, moj prvi poker aparat. Prišao sam mu sa mislima , uložiču malo novca, malo se zabaviti ubiti vreme i dosadu. Ovo je bila najgora odluka u mom životu. Prviih nekoliko meseci sam igrao nedeljno jednom najviše dva puta. Kako je vreme prolazilo sve više sam imao slobodnog vremena, i sve više mi se ubijala dosada za poker aparatom. Zanemario sam poslovne i porodične obaveze tada ali još uvek ne toliko da bi neko mogao nesto da posumnja. Prvi koji je primetio problem kod mene bio je moj ujak, to se dogodilo posle tri godine kockanja, kada su ulozi porasli a dnevno vreme provedeno za aparatima  merilo se satima. Naime jednog decembarskog jutra krenuo sam da kupim zimske gume za automobil, prolazio sam pored tada već objekta sa nekoliko desetina aparata, odlučio sam da okušam sreću, tj bolje rečeno nisam mogao da ne odlučim da okušam sreću. Uplaćivao sam po malo, i u sebi govorio “ još samo jedna uplata i idem „, uplaćivao sam više puta sve dok sav novac nisam izgubio. Moj ujak je čuo od nekih ljudi da sam izgubio veću količinu novca, došao kod mene i pitao me šta se dešava, uspeo sam vešto da ga izmanipulišem, pozajmim pare i kupim gume, to je bila moja prva pozajmica od zelenaša. Ubrzo sam vratio drug i tako stekao poverenje ljudi koji “ izlaze u susret “ kada se čovek nadje u problemu, kako bi ga uvalili u još veći.

Proslo je nekoliko meseci, u  potrazi za boljim poslom, mogućnostima i novim izazovima ili možda većom kockarnicom, preselio sam se u našu prestonicu. Smestio sam se, ortak mi našao posao. Tada sam upoznao koleginicu Oliveru, danas moju suprugu, ženu zmaja koja je na svojim krilima nosila mene i sve moje probleme, dugi niz godina. Na putu od posla do kuće prolazio sam pored velikog broja kladionica, u koje sam neretko svraćao, sada sam igrao, sportsku prognozu, rulet, a aparate rekto. Na početku naše veze Olivera nije primećivala da jako često kockam, verovatno je bila prezauzeta svojom frizurom, noktima, štiklom i brojnim porukama udvarača koje je vešto krila. A ja sam tonuo sve dublje i dublje, plata je bila prokockana unapred, kirija za stan neplaćena, sa plaćanjem računa sam kasnio već dva meseca. Ali ziveo sam dobro i kockao puno jer su tu bili za mene ljudi koji “ izlaze u susret “ , izvodio Oliveru na večere i klubove,  i vodio je na more u Budvu gde je prvi put  dok sam kockao u hotelu Avala sa Rusima, Italijanima i Ciganima ( bio je to poker ) primetila  koliko sam opsednut kockom, Počele su svadje, sve više me je kontrolisala, manje mi verovala, a ja već na dnu, dna ( Darkov rov 10 924 metra ispod površine ). Imao sam veliki dug zelenašima, neplaćene račune, bolove u grudima i ledjima, i nemire u glavi. Ona je sve to znala i bila uz mene i ako su izlasci i večere bile sve ređe, a pozivi ljutih zelenaša sve učestaliji. Videvši svu njenu ljubav, odanost i pažnju koju mi je poklanjala, često sam pomišljao da je zaprosim. Ona je osetila to, ženska intucija je čudo, više puta mi je rekla da se ne bi nikada udala za kockara. Nisam zeleo da izgubim ljubav svog zivota, zbog jedne kuglice ili zutog kartona, jer ja nju volim svim srcem, ni sve loto premije ovog sveta i kockarnice ne bi mogle da mi je zamene ni da me uteše, ako me moja Draga napusti.

Odlučio sam da počnem novi zivot, vratio sam većinu duga, prodajom stana, a ostatak se vukao zamnom zajedno sa kamatom, i posle  godinu dana sam konačno bio čovek bez duga. Ali pre toga odlučio sam da potražim stručnu pomoć, bio sam na razgovorima kod nekoliko psihologa, na klinici u Drajzerovoj, i kod jednog šašavog čoveka kog sam prvi put video obučenog u tregere boje zastave Etiopije i frizure koja me je bas nasmejala, bila je to emisija Osmi kat -kockanje. Oduševio me je svojim nastupom dao sam mu prednost u odnosu na ostale, jer je pričao na osnovu svog iskustva, tako da je mogao da zna kako se osećam i koliko mi je teško, Već posle prvog razgovora znao sam da sam na pravom mestu. Problemi su se rešavali  lako, razvijao sam odbrambene mehanizme, komunikaciju, kroz druženje u programu stekao puno prijatelja.

Sada dok sa mojom suprugom ( venčali smo se pre dve godine ) pokušavam što bolje da vam ispričam našu priču, našem sinčiću Leonardu rastu prvi zubići.Pronašao sam svetlo na kraju tunela.

Hvala ti Dejane prijatelju na svemu što si učinio za našu porodicu, puno toplih pozdrava od moje porodice…

*************************************************************************************************

Preporuke klijenata- Od prve seanse i susreta sa Dejanom Stankovićem ja sam totalno druga osoba. Potpuno drugačije gledam na svet, svoj život, i naravno na kocku. Dobio sam veću dozu energije i snage da izađem iz problema. Sam sigurno to ne bih mogao da shvatim i da se izvučem. Svaki razgovor mi je mnogo prijao i svaki mi je dobrodošao, jer sam bio izgubljen u svom svetu kocke. Ovom timu želim puno uspeha i mogu samo da budem zahvalan jer su meni zaista puno pomogli. Nastavite samo ovako! ODLIČNI STE!

************************************************************************************************

Prosto ne mogu da opišem kako se osećam…Ne pamtim da sam se ikada u životu bolje osećao. Kao da je pao jedan veliki teret sa mojih leđa koji sam nosio 10 godina. Fasciniran sam da u tako kratkom periodu može da dođe do tolike promene. Mnogo se dobro osećam i jako imam puno samopouzdanja. Kada sam došao u Novi Sad samopouzdanje mi je bilo na nuli. Moja sugestija svima koji se razmišljaju je da što pre dođu i porazgovaraju da vide kakva je njihova situacija. Ovde će im sve odmah reći. Kada krenu u Program treba da budu skoncentrisani i da slušaju šta je potrebno. Rezultat je siguran. Ja nastavljam dalje!

*************************************************************************************************

Dragi Dejane,
Ovim putem želim da Vam se zahvalim za svu pažnju i posvećenost kako ličnu tako i profesionalnu, koju ste od srca pruzili mom sinu koji je bio na edukaciji, a naravno i suprugu koji je bio sa njim u Novom Sadu. Takođe želim da kroz komunikaciju sa Vama i sebe obrazujem da sam upućena kao majka u načine i oblike pomoći koje su neophodne za dalji tok „sanacije“problematičnog stanja moga sina .
Ukoliko Ste u mogucnosti pokažite i meni pravi put i način kako, u ophođenju i komunikaciji da se prevaziđe ovaj problem.
Od srca Vam puno hvala na svemu. Želim Vam mnogo uspjeha u daljem životu i radu, a najviše u porodičnoj sreći i zadovoljstvu . Pozdrav iz Crne Gore.
 
*************************************************************************************************
 
Dragi Dejane,
Napisao sam vam sms prosle nedelje, po dogovoru, cisto da vam kazem da je sve ok. Verujem da ste primili i da nije ni bilo potrebe za odgovorom.
Zeleo sam da vam se zahvalim na svemu do sada. Mislim da sada mogu da kazem da smo se izborili sa tom surovom bolescu koja me je tako snazno vozala sve ove godine. Zaista nisam mogao ni da sanjam da ce mi zivot biti ovakav kakav je danas. Naravno, posledice su ostale i ostaje nam ostatak zivota da ne zaboravimo, da ispravimo, ali i da vise ne ponovimo. Znam da nema opustanja, ali prva faza je definitivno prosla.
Proveo sam desetak dana sam u Beogradu, druzeci se sa ljudima koji su mi dragi i provedeci neko normalno vreme. Jeste, padale su mi na pamet prosle godine i sve sta sam radio i kako sam radio. Ali, nikakave krize nije bilo. Mogu da kazem da je kocka sada na pustom ostrvu. Ipak ostaje sada rad da povratimo u potpunosti (ili u najvecoj mogucoj meri) zivot kakav verujem da nam pripada.
Planiramo sledeci vikend  (dolazi i kum iz Nemačke) idemo na odmor u neke tiplije krajeve. Nadam se da ste vi dobro i da se uspesno nosite sa svim sto zivot nosi. Ubedjen sam da cete i vi umeti da nadjete pravu meru u poslu za vas i da se ne trošite toliko, a ja vam saljem puno podrske i pozitivne energije.Zeleo sam da vam napisem zahvalnost u smislu zaokruzenja naseg odnosa, a i vise od toga.
Prvo i pre svega bih zeleo da vam se zahvalim. Uradili ste svoj posao sa mnom na najbolji moguci nacin i iskreno ne verujem da je iko mogao da uradi nesto bolje i vise, imajuci u vidu sve okolnosti. I zato cu zauvek ostati zahvalan kao pacijent/klijent, ali i kao covek…a ujedno i svestan vase uloge u gradjenju zdrave baze buduceg zivota.
Puno i iskreno pozdravljam va i sve ostale koji su u programu. Samo izdrzite zivot posle kocke je pravi zivot.
Branislav
 slika1
 
 

Zahvalnost supruge- preporuke klijenata

Željela bih se na ovaj način zahvaliti Dejanu Stankoviću na svemu što je učinio za moju obitelj i mog dragog. Da nismo otišli u Novi Sad, ja ne vjerujem da bi mi još uvijek bili zajedno, i tko zna kako bi on završio svoj život, iako ima samo 32 godine. Jeste da je teško boriti se s problemom ali problem je toliki da nitko drugi i ne može pomoći. Kilometri ne mogu biti prepreka, a nikakav novac ne može vratiti jedan promašeni život.Moj dragi je bio patoloski kockar. To nam je priznao i za nekoliko dana otisao je u zajednicu lijecenih ovisnika, gdje je boravio, ali bez ikakvog pomaka. Morao je, nakon sto je priznao svima sto prije otici negdje u izolaciju (osjetilo se da mu to treba) a tada smo jos svi mi oko njega premalo znali o kockanju kao takvome i o Dejanovom vrijednom radu. Nije dobio odgovore na pitanja koja su ga mucila godinama jer je u Zajednici bio manje od mjesec dana i ja ga od svih clanova obitelji nisam smjela kontaktirati (pokazalo se da kada tako zovu cure/zene osoba odustane i ode iz Zajednice. Ja osobno mislim (sociolog sam po struci pa sam malo ucila na fakultetu o tome) da je njemu Zajednica nije bila dobra u smislu da je tamo medju osobama koji imaju slicne probleme i uglavnom je to droga, alkohol, ali mislim da je najmanje kockara što njega muči. Oni medjusobno razmjenjuju iskustva, razgovaraju, ali nema strucne pomoci. Zajednica je vezana za crkvu i radi po principu da urednim radnim navikama (koje njemu konkretno nisu bile potrebne i potrebne su vise ovisnicima o drogi i alkoholu) i „prave zivotne vrijednosti“ (ako vjerujete u Boga to i jesu onda prave vrijednosti za vas) „istiskuju“ porok. Boravak u zajednici mu nije nikako pomogao da reši problem. Mi se kao obitelj nismo educirali, odnosno prepusteni smo sami sebi što je veoma loše.  Veliko HVALA i željela bih da svatko tko ima problem zna da postoji rješenje. Samo neka nazove i dobit će prave informacije na jednom mjestu. Lutanje vaš može odvesti u pogrešnom smjeru. Život je samo jedan i nema mjesta za puno pogrešaka!!!

 

Kontakt 0653342321

 

telefon za kontakt:0653342321

  • preporuke klijenata-

Comments are closed.

Pozovi