LEČENJE KOCKARA

Home / LEČENJE KOCKARA

LEČENJE KOCKARA

Lečenje kockara nije u pravom smislu pravo lečenje. Nije potrebno da se obuče pidžama, legne u krevet, uzimaju lekovi, odleži dve nedelje i ode kući. Ovakav vid lečenja, koje se primenjuje za druge bolesti ovde ne pomaže. Ne postoji LEK za lečenje kockara u svetu. Lečenje kockara je najteži oblik zavisnosti!. I vi nikako ne možete sami da se izvučete iz toga. Porodica MORA na vreme da shvati da ima problem, i da krene da ga rešava na vreme. Dok se problem još može rešiti.

MI IMAMO NAJBOLJE REZULTATE!

Probali ste sami da prestanete sa kockanjem i niste uspeli!! 

Vodili su vas kod psihologa, psihijatra, davali vam neke lekove i niste uspeli…

Vodili vas u privatne bolnice- klinike za odvikavanje od droge i ostalih bolesti zavisnosti i…niste uspeli. Zašto??

Zato što niko od tih koji su pokušali da vam pomognu nije prošao pakao kockanja. Zato što vas niko ne razume i ne može da vas shvati. Niko od njih nije ušao o kockarnicu, popunio tiket. Kako može da vam pomogne ako ne zna kakav je to pakao kroz koji prolazite?

Niste pokušali na pravom mestu! Mi smo vam poslednja opcija! Ne gubite dragoceno vreme i novac!  Ako imate sreće da ovo pročitate a da niste pokušavali nigde onda ste na pravom mestu! Puno je godina rada iza nas, puno promenjenih života, i srećnih porodica bez kocke koja ih je uništavala. Mi to radimo profesionalno, stručno, i imamo najbolje rezultate koji su priznati u svetu!

  • Edukacija  odvikavanja od kockanja zasnovana je na HERC metodi Dejana Stankovića. Program je pre svega na osnovu ličnog iskustva Dejana Stankovića uz pomoć stručnjaka koji se više godina bave bolestima zavisnosti, i svakodnevno rade sa zavisnicima. 
  • Lečenje kockara po Metodi HERC predstavlja rezultat trinaestogodišnjeg rada sa osobama koje su zavisne od patološkog kockanja i članovima njihovih porodica. Lično iskustvo predstavlja pravo znanje o problemu. Pored toga tu je tim psihologa i defektologa koji prate i primenjuju najmodernija znanja iz oblasti psihologije i razvoja ličnosti, psihoterapije, bihevioralne psihologije, i ostalih savremenih metoda i pravaca u psihologiji.  Veliko iskustvo na polju odvikavanja od kockanja kao i dugogodišnji rad u ovoj oblasti dovodi do velikog uspeha kod svih klijenata koji uspešno savladaju Program i pridržavaju se onoga što su naučili.

 Ali u svetu ne postoji lek za lečenje kockanja, ne postoji blokator koji može blokirati impuls, ne postoji metod koji može da vas hipnotiše i promeni ako vi zaista ne shvatite kako sam problem i funkcioniše. Niko drugi ne može da vam to objasni osim osobe koja je to sama shvatila i sama rešila problem sa kockanjem. Svako lično iskustvo o nekom problemu je dragoceno, i predstavlja pravo znanje o tom problemu. U svetu se sve veći značaj pridaje ovom znanju, zato što osoba koja je sama prošla kroz situacije kroz koje vi prolazite najbolje može da vas shvati i da vam pravi savet koji vam može pomoći da taj problem rešite. Zato su naši rezultati najbolji i zato svi oni su  koji prihvatili edukacju HER  rešili su  svoj problem sa kockanjem.

Program sprovodi tim stručnjaka u Novom Sadu ( online na Srpskom ili engleskom jeziku). Najefinasnije se pokazalo da edukacije traju 7-10 dana svakodnevno po ubrzanom modelu učenja. time se dobija kontinuitet i dinamika, a promene su očigledne nakon toga. Posle tog perioda osoba se prati do određenog perioda u zavisnosti od dubine problema i kriza i izazova koje ima u životu.

HERC program lečenja patoloških kockara – odvikavanje ili rešavanje problema zavisnosti od kockanja se zasniva na izgradnji mehanizama odbrane pomoću kojih se pobeđuje i kontroliše jaka želja za kockanjem. Osnovni deo Programa zasnovan je na knjigama Ulog, Patološko kockanje-uzroci i posledice i Zbogom kockanje autora Dejana Stankovića koje su napisane na osnovu ličnog iskustva i na direktan, životni način prilaze kockanju iz različitih uglova.
– U okviru Programa učestvuje tim psihologa koji rade na osnaživanju ličnih i zdravih kapaciteta, emocionalne pismenosti, asertivnosti, i izgradnji ostalih veština kroz razne vidove psiho-edukacija prateći najsavremenije i moderne trendove, saznanja i dostignuća iz oblasti psihologije.
– Terapije su individualne i prilagođene svakom klijentu.
– Diskrecija je zagarantovana.
– Dužina Programa kao i sam model zavise od dubine problema a određuju se na konsultacijama i na osnovu rezultata psihološkog testiranja.
 
 
 
 
Dejan Stanković
 

Lečenje kockara pre svega podrazumeva pravu dijagnozu. Mnogi će vam reći da je zavisnost od kockanja najteži oblik zavisnosti i da se teško i dugotrajno leči. To je donekle tačno i zaista je zavisnost od kockanja u nekim slučajevima gora od heroinske zavisnosti. Postoji način da se čovek izleči i živi normalno ako reši da prestane sa kockanjem.

Mnogi će vam reći nemojte da se kockate, nije to dobro, ali vi to i sami znate. Zabranjivaće vam da imate novac, da izlazite iz kuće, neće vas podržavati u nameri da prestanete, jer su vam sto puta pružili šansu koju vi niste iskoristili. I sve tako u krug tražiće te pomoć tamo gde vam niko ne može pomoći. Porodica i pored najbolje želje reaguje emotivno, nema iskustva sa problemom. Mnogi stručnjaci ne mogu da shvate sam problem jer nikada nisu imali dodira sa kockom.

Mi vam nudimo jedinstveno rešenje, koje je i brzo i efikasno. Uz našu pomoć i vašu odluku, imate zaista pravi način da prestanete sa kockanjem.

Lečenje kockara je proces, osnovno što je neophodno je minimum saradnje na početku edukacije. Kada osoba shvati da je sve to što uči dobro za nju i porodicu, sama će se više potruditi i raditi na sebi.

Video edukacija Dejana Stankovića – Kako prestati sa kockanjem- namenjena je mlađim osobama kojenisu duboko u problemu. Veoma je korisna i sigurno može dovesti do apstinencije i prestanka kockanja na duži period.

Ovu edukaciju možete poručiti po promotivnoj ceni na sledeći link: https://gambling-stop.selz.com/item/kako-prestati-sa-kockanjem

Ukoliko mislite da imate veći problem koji traje duže od 10 godina javite se i zakažite konsultacije. Online Konsultacije se mogu radtiti i online a zakazuju se putem telefona i uplatom na ovom linku: https://gambling-stop.selz.com/item/konsultacije-sa-dejanom-stankoviem-online

Za efikasno lečenje zavisnosti od kockanja-edukaciju po metodi HERC kontaktirajte nas na telefon 0653342321

Kontakt telefoni HERC TIME za zakazivanje konsultacija-  Maja, Jelena, Teodora, Sara, ili Andjela

HERC TIME kontakt: 0653342321, 0665588067 , 063342106,

Za inostranstvo kontakt/ viber – direkno Dejan Stanković+38163342321

Konsultacije obuhvataju: procenu stepena zavisnosti od kockanja, testiranje i analizu ličnog problema sa preporukama kako je najbolje dalje nastaviti Program za prestanak kockanja.

Na konsultacijama učestvuju neko iz HERC TIME i dvoje klijenata od kojih je 1. osoba koja ima problema sa kockanjem 2. osoba u pratnji (otac ili  majka, supruga ili neko od rođaka) Učestvovanje većeg broja osoba u pratnji klijenta dodatno se naplaćuje. Maksimalan broj osoba u pratnji je 3.

Cena konsultacija u Novom Sadu :100 €

Online konsultacije preko Vibera ili Skype se zakazuju. Cena 100 €

Kontakt

Garatntujemo vam diskreciju, i poštujemo vaše životne obaveze. Za klijente koji dolaze iz okolnih zemalja obezbeđujemo smeštaj. Trajanje osnovnog novoa edukacije od 7 do 10 dana. Konsultacije preko telefona koje traju 15 minuta sa Dejanom Stankovićem koštaju 30 eura, obavljaju se obavezno zakazivanjem na telefon 0653342321

 

#stopkockanje #lecenjekockara #lecenjekockanja #kockanje #gambling #gamblingaddiction #poker #onlinekockanje #rulet #dejanstankovic #herctime

http://www.kockanje.net

http://www.kockanje.org

https://kockanje.net/zavisnost-od-kockanja/

Tim psihologa

Comments are closed.

Call Now ButtonPozovi