LEČENJE KOCKARA

Home / LEČENJE KOCKARA

LEČENJE KOCKARA

MI IMAMO NAJBOLJE REZULTATE –  LEČENJE KOCKARA- Herc Time

Probali ste sami da prestanete sa kockanjem i niste uspeli..

Vodili su vas kod psihologa, psihijatra, davali vam neke lekove i niste uspeli..

Vodili vas u privatne bolnice- klinike za odvikavanje od droge i ostalih bolesti zavisnosti i…niste uspeli. Zašto??

Zato što niko od tih koji su pokušali da vam pomognu nije prošao pakao kockanja. Zato što vas niko ne razume i ne može da vas shvati. Niko od njih nije ušao o kockarnicu, popunio tiket. Kako može da vam pomogne ako ne zna kakav je to pakao kroz koji prolazite?

Niste pokušali na pravom mestu! Mi smo vam poslednja opcija! Ne gubite dragoceno vreme i novac!  Ako imate sreće da ovo pročitate a da niste pokušavali nigde onda ste na pravom mestu! Puno je godina rada iza nas, puno promenjenih života, i srećnih porodica bez kocke koja ih je uništavala. Mi to radimo profesionalno, stručno, i imamo najbolje rezultate koji su priznati u svetu!

  • Edukacija  odvikavanja od kockanja zasnovana je na HERC metodi Dejana Stankovića.
  • Lečenje kockara po Metodi HERC predstavlja rezultat rada sa osobama koje su zavisne od patološkog kockanja i članovima njihovih porodica.

Program sprovodi tim stručnjaka u Novom Sadu (ili online preko vibera). Najefinasnije se pokazalo da edukacije traju 7-10 dana svakodnevno po ubrzanom modelu učenja. time se dobija kontinuitet i dinamika, a promene su očigledne nakon toga.

HERC program lečenja patoloških kockara 
Dejan Stanković je napisao tri knjige koje se dobijaju u okviru edukacije:Ulog, Patološko kockanje-uzroci i posledice i Zbogom kockanje.
– U okviru Programa učestvuje tim psihologa koji rade na osnaživanju ličnih i zdravih kapaciteta, emocionalne pismenosti, asertivnosti, i izgradnji ostalih veština kroz razne vidove psiho-edukacija prateći najsavremenije i moderne trendove, saznanja i dostignuća iz oblasti psihologije.
– Terapije su individualne i prilagođene svakom klijentu.
– Diskrecija je zagarantovana.
– Dužina Programa kao i sam model zavise od dubine problema a određuju se na konsultacijama i na osnovu rezultata psihološkog testiranja.
 
 
 
 
HERC TIME

 

Mi vam nudimo jedinstveno rešenje, koje je i brzo i efikasno. Uz našu pomoć i vašu odluku, imate zaista pravi način da prestanete sa kockanjem.

Za efikasno lečenje zavisnosti od kockanja-edukaciju po metodi HERC kontaktirajte nas na telefon 0653342321

Kontakt telefoni HERC TIME za zakazivanje konsultacija-  Maja, Jelena, Teodora, Sara, ili Andjela

HERC TIME kontakt: 0653342321, 0665588067 , 063342106,

Konsultacije obuhvataju: procenu stepena problema sa kockanjem, testiranje i analizu ličnog problema sa preporukama kako je najbolje dalje nastaviti Program za prestanak kockanja..

Kontakt telefoni HERC TIME za zakazivanje konsultacija-  Maja, Jelena, Teodora, Ivana, ili Andjela

HERC TIME kontakt: 0653342321,0693934939, 0665588067 , 063342106,

Za inostranstvo kontakt/ viber +381693934939

Konsultacije obuhvataju: procenu stepena zavisnosti od kockanja, testiranje i analizu ličnog problema sa preporukama kako je najbolje dalje nastaviti Program za prestanak kockanja.

Program odvikavanja je individualan, radi se sa svakim klijentom posebno. Svako ima svoj program kako je najbolje i najbrže da se problem reši. Ukliko je problem u početnoj fazi dovoljno je par časova.

CENA KONSULTACIJA  : 150 € ( trajanje-60 minuta) 250€ (trajanje – 120 minuta)

ZAKAŽITE KONSULTACIJE ŠTO RANIJE. U VAŠEM JE INTERESU DA SE PROBLEM REŠI ŠTO PRE.

Online konsultacije, konsultacije u kancelarijama u Novom Sadu, Beogradu ili  preko Vibera se zakazuju.

Kontakt 0653342321

Garatntujemo vam diskreciju, i poštujemo vaše životne obaveze. Za klijente koji dolaze iz okolnih zemalja obezbeđujemo smeštaj. Trajanje osnovnog novoa edukacije od 7 do 10 dana.  obavljaju se obavezno zakazivanjem na telefon 0653342321

http://www.kockanje.org

https://kockanje.net/zavisnost-od-kockanja/

 

herc time 2021

#stopkockanje #lecenjekockara #lecenjekockanja #kockanje #gambling #gamblingaddiction #poker #onlinekockanje #rulet #dejanstankovic #herctime

http://www.kockanje.net

http://www.kockanje.org

https://kockanje.net/zavisnost-od-kockanja/

Tim psihologa

Comments are closed.

Call Now ButtonPozovi