HERC TIME

Home / HERC TIME

HERC TIME

FIRMA HERC TIME Postoji od 2005. godine, a kao privatna konsultantska firma za Edukaciju i ostalo obrazovanje  registrovana je  2013. godina. Mnogo psihologa je prošlo kroz našu edukaciju, neki se i sami bave i pokušavaju da pomognu drugima. Osnivač i vlasnik firme je  Dejan Stanković koji je lično imao problem sa kockanjem. Veoma dragoceno iskustvo pretočeno je u tri knjige o kockanju. Dejan Stanković je ekspert i u celom regionu ne postoji iko ko se ovim problemom bavi sa toliko posvećenosti klijentu.

Kockar koji je duboko u problemu nikada sam ne može rešiti problem, bez stručne pomoći nekoga sa strane. Bez obzira što mu porodica pruža podršku u finansijskom smislu, problem će se sve više produbljivati i svaki put će situacija biti sve teža a kriza sve dublja. U jednom trenutku porodica gubi bilo kakvu mogućnost da pomogne kockaru i finasijski i u svakom drugom smislu. Naš tim za edukacije pomaže prilikom procesa odvikavanja od kocke.

Edukacija obuhvata upoznavanje sa samim problemom, učenje mehanizama odbrane, sagledavanje sopstvenog problema na drugi način. Razbijanjem dosadašnje matrice ponašanja i reagovanja u stresnim situacijama i situacijama koje izazivaju kockanje problem se rešava za svaki slučaj pojedinačno.

Edukacije se rade individualno uz kombinaciju podršku tima psihologa i ličnog programa Dejana Stankovića koji se već deset godina bavi istraživanjem i radom sa patološkim kockarima i njihovim porodicama.

 DEJAN STANKOVIĆ- HERC vlasnik firme. Napisao je tri knjige koje imaju temu kockanje i zavsnost od kockanja. Sam je imao problema sa kockanjem. Petnaest godina pomaže ljudima da reše problem i žive normalno bez kocke.

Dejan Stanković

DEJAN STANKOVIĆ HERC

Tim psihologa u Centru za odvikavanje od kockanja HERC TIME koje rade na edukacijama

Maja Vokosavljević- HERC TIME

Master psiholog (Filozofski fakultet, Univerzitet u Novom Sadu)

Psihoterapijski savetnik: Sistemska porodična terapija (sertifikat Asocijacije sistemskih terapeuta)

Zaduženja u HERC TIME :Psihološka procena, psihoedukacija i psihološko savetovanje.

Trenutno je na edukaciji za sticanje zvanja porodičnog terapeuta. Posebno obučena za rad sa: parovima, porodicama, osobama sa iskustvom nasilja, osobama u krizi, kao i osobama koje su razvile problem patološkog kockanja. Pohađala je asertivni trening i trening upravljanje brigama. Takođe se bavi i radioničarskim radom

 

Ivana Nikolić HERC- psiholog

 

Sofija Ćirić

Sofija Ćirić – diplomirani master psiholog

Svoje dalje obrazovanje usmerila  Geštalt psihoterapiji i promociji mentalnog zdravlja. U slobodno vreme volontiram kao psihoterapeut u ,,Novosadskom humanitarnom centru” u Novom Sadu i u savetovalištu za mlade ,,Pricajmo  o tome” u Beogradu.

Odgovorno i sa puno poverenja pristupa u radu sa klijentima i raduje se novim iskustvima koje dobija u ,,Herc Time-u”.

 

Herc Time 2018- 2019

 

Tim psihologa 2017
Naš HERC TIME 2016- 2017
HERC TIME 2015- 1016
HERC TIME 2005 godine na konferenciji za medije.

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Call Now ButtonPozovi