O nama

O nama

  Nešto ukratko o nama. Postojimo već 15 godina, a kao privatna firma HERC TIME više od 5 godina. Mnogo psihologa je prošlo kroz našu edukaciju, neki se i sami bave i pokušavaju da pomognu drugima, ali bez Dejana Stankovića koji je lično imao problem sa kockanjem teško je nekome pomoći.

Kockar koji je duboko u problemu nikada sam ne može rešiti problem, bez stručne pomoći nekoga sa strane. Bez obzira što mu porodica pruža podršku u finansijskom smislu, problem će se sve više produbljivati i svaki put će situacija biti sve teža a kriza sve dublja. U jednom trenutku porodica gubi bilo kakvu mogućnost da pomogne kockaru i finasijski i u svakom drugom smislu. Naš tim za edukacije pomaže prilikom procesa odvikavanja od kocke.

Edukacija obuhvata upoznavanje sa samim problemom, učenje mehanizama odbrane, sagledavanje sopstvenog problema na drugi način. Razbijanjem dosadašnje matrice ponašanja i reagovanja u stresnim situacijama i situacijama koje izazivaju kockanje problem se rešava za svaki slučaj pojedinačno.

Edukacije se rade individualno uz kombinaciju podršku tima psihologa i ličnog programa Dejana Stankovića koji se već deset godina bavi istraživanjem i radom sa patološkim kockarima i njihovim porodicama.

Tim psihologa u Centru za odvikavanje od kockanja HERC koje rade na edukacijama

                      Maja Vukosavljević

Master psiholog (Filozofski fakultet, Univerzitet u Novom Sadu)

Psihoterapijski savetnik: Sistemska porodična terapija (sertifikat Asocijacije sistemskih terapeuta)

Zaduženja u centru:Psihološka procena, psihoedukacija i psihološko savetovanje.

Trenutno je na edukaciji za sticanje zvanja porodičnog terapeuta. Posebno obučena za rad sa: parovima, porodicama, osobama sa iskustvom nasilja, osobama u krizi, kao i osobama koje su razvile problem patološkog kockanja. Pohađala je asertivni trening i trening upravljanje brigama. Takođe se bavi i radioničarskim radom

 

           Ivana Nikolić- psiholog

 

Mirjana Raič- Psiholog

Jovana Radojković- Psiholog

Jovana Radojković- diplomirani defektolog- specijalni pedagog. Trenutno na master studijama na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju u Beogradu. Prošla kurs asertivne komunikacije i soft skills trening.

 

Herc Tim 2018- 2019

 

HERC Tim psihologa 2017

Naš tim 2016- 2017

Naš tim 2015- 1016

Naš tim 2005.

 

 

 

 

 

 

Pozovi