Odvikavanje od kockanja

Odvikavanje od kockanja

Ukoliko ste rešili da prekinete sa kockanjem, ili mislite da neko u vašoj porodici previše kocka i ima sklonosti da postane zavistan od kockanja najvažnije je da reagujete što pre. Ako ste nekoliko puta pokušavali da mu pomognete, vraćali dugovanja, a on se i dalje ponašao isto znajte da problem neće proći sam od sebe. Može biti samo gore i za njega i za vas. Možete vi reći da ćete smanjiti, pokušati par meseci da apstinirate, ali posle toga kockanje će postati još gore nego pre i tu nema kraja. Novac se može pozajmiti na svakom koraku uz kamatu. Izgubićete sve što imate, izgubićete svoje roditelje, porodicu, finansije, nekretnine, sve što imate!

Mnogo je tužnih porodica koji žive kao socijalni slučajevi jer su prodali sve što su imali da bi svog sina čupali od zelenaša. I na kraju žive kao podstanari a sin je morao da napusti zemlju ili ne znaju šta je sa njim i gde je. Nemojte to da dozvolite za sebe! Pokrenite se na vreme. Ne dopustite da vas kockanje potpuno uništi, i da izgubite sve što ste godinama sticali. Bolje vam je da shvatite kako je to ozbiljan problem i zavisnost koja je veoma teška.

Odvikavanje od kockanja nije lako, teško se leči, ne postoji lek, ne postoji blokator! Sami ne možete pomoći sebi, niti bilo kojoj osobi koja se kocka. Mi smo tim stručnjaka koji dugi niz godina pomaže porodicama i osobama koje se kockaju da se izvuku iz problema i žive normalno i srećno. Javite se na vreme!

HERC TIM

Pozovi