T I M HERC za edukacije

T I M HERC za edukacije

   Kockar koji je duboko u problemu nikada sam ne može rešiti problem, bez stručne pomoći nekoga sa strane. Bez obzira što mu porodica pruža podršku u finansijskom smislu, problem će se sve više produbljivati i svaki put će situacija biti sve teža a kriza sve dublja. U jednom trenutku porodica gubi bilo kakvu mogućnost da pomogne kockaru i finasijski i u svakom drugom smislu. Naš tim za edukacije pomaže prilikom procesa odvikavanja od kocke.

Edukacija obuhvata upoznavanje sa samim problemom, učenje mehanizama odbrane, sagledavanje sopstvenog problema na drugi način. Razbijanjem dosadašnje matrice ponašanja i reagovanja u stresnim situacijama i situacijama koje izazivaju kockanje problem se rešava za svaki slučaj pojedinačno.

Edukacije se rade individualno uz kombinaciju podršku tima psihologa i ličnog programa Dejana Stankovića koji se već deset godina bavi istraživanjem i radom sa patološkim kockarima i njihovim porodicama.

Tim psihologa u Centru za odvikavanje od kockanja HERC koje rade na edukacijama

 

 

Tamara Uzelac

Diplomirani psiholog Fakulteta za pravne i poslovne studije Dr Lazar Vrkatić, smera psihoterapija. Završila je iskustveni kurs za trenera asertivne komunikacije i prošla različite obuke kao što su lični brending, kurs javnog nastupa, fraktalna art terapija, trening za radioničarski rad, trening prevazilaženja odugovlačenja i trening ciljeva. Trenutno je na obuci za life coach-a. Vodi Tim za edukacije uspešno već tri godine.

Bavi se individualnom psihoterapijom, vodi radionice iz asertivne komunikacije na srpskom i engleskom i iskustvene grupe.

 

Maja Vukosavljević

Master psiholog (Filozofski fakultet, Univerzitet u Novom Sadu)

Psihoterapijski savetnik: Sistemska porodična terapija (sertifikat Asocijacije sistemskih terapeuta)

Zaduženja u centru:Psihološka procena, psihoedukacija i psihološko savetovanje.

Trenutno je na edukaciji za sticanje zvanja porodičnog terapeuta. Posebno obučena za rad sa: parovima, porodicama, osobama sa iskustvom nasilja, osobama u krizi, kao i osobama koje su razvile problem patološkog kockanja. Pohađala je asertivni trening i trening upravljanje brigama. Takođe se bavi i radioničarskim radom